Akcijos papuošalams

Parduotuvės informacija

Naudinga

Pramogos

pramogos

pramogu organizavimas

pramogu kupomnai

Auskarai

Auskarai - bene populiariausia papuošalų rūšis. Jie būdingi visoms kultūroms ir kraštams. Šiais laikais ausis prasiduria ne tik merginos, bet ir vaikinai, o auskarų kolekcijoje dažniausiai galima rasti tai, kas atspindi nuotaiką ar tiesiog tinka prie rūbų. Jei nerandate - auskarai internetu padės Jums greitai ir patogiai įsigyti gražių auskarų. ...

Auskarai - bene populiariausia papuošalų rūšis. Jie būdingi visoms kultūroms ir kraštams. Šiais laikais ausis prasiduria ne tik merginos, bet ir vaikinai, o auskarų kolekcijoje dažniausiai galima rasti tai, kas atspindi nuotaiką ar tiesiog tinka prie rūbų. Jei nerandate - auskarai internetu padės Jums greitai ir patogiai įsigyti gražių auskarų. 

Papuosalu-parduotuve.lt galite įsigyti moteriškų auskarų kiekvienam skoniui. Turime originalų, rankų darbo, bei klasikinių auskarų moterims. Papuošalų asortimentą nuolat pildome. Jei neradote tokio auskaro, kokį norėtumėte įsigiyti, galite užsisakyti naujienlaiškį - gavę naują kolekciją iš karto Jums pranešime.

Daugiau

Auskarai 

Yra 213 prekių.

Subkategorijos

  • DiDi auskarai

    Dvipusiai auskarai, sutrumpintai dažnai vadinami tiesiog DIDI auskarais tampa vis populiaresni. Moterų pripažinimą jie pelno dėl to, kad puikiai atrodo iš abiejų ausies pusių. Dauguma dvipusių auskarų yra itin lengvi ir nedideli, tad nevargins ausies, niekada neįsivels į plaukus. Be to dvipusiai DiDi auskariukai yra labai universalūs ir tinka įvairaus amžiaus merginoms bei moterims. Su jais stilingai atrodys tiek maža mergaitė tiek brandaus amžiaus moteris. Siūlome itin platų dvipusių auskariukų pasirinkimą. Auskarai pagaminti iš brangiųjų bei bižuterinių metalų, stiklo, plastiko ir net medžio. AUskarai dekoruoti įvairiais piešiniais, ornamentais, piešiniais, cirkonio ir kitais kristalais. Auskarus atsiunčiame įpakuotus dovanų maišeliuose ar dėžutėse, tad iškart galėsite juos apdovanoti. Dėl įpakavimo nebereiks sukti galvos!

  • Madingi auskarai

    Mados pasaulis juda itin greitu tempu. Jei nori padovanoti kažką madingo reikia skirti nemažai laiko pasigilinti ir sužinoti kas madinga šį sezoną. Stengiamės Jums padėti ir šioje kategorijoje rasite populairiausius šio sezono papuošalus. Taip bus paprasčiau ir jei norite rasti madingus auskarus - tiesiog pasirinkite kažką iš šios kategorijos. Tai bus tikrai daug paprasčiau nei patiems gilintis į mados tendencijas. Šios kategorijos auskarus nuolat peržiūrime ir tuos, kurių populiarumas sumažėja, iš šios kategorijos pašaliname. Žinoma, tai nėra griežtas vertinimas, kad visi kiti parduotuvėje auskarai nemadingi. Tačiau čia rasite geriausiai parduodamus paskutinio laikotarpio auskarus. Čia rasite ir pigių bižuterinių ir sidabrinių auskarų su Svarovski kristalais, perlais ar kitais brangiais akmenimis. Tad kiekvienas galės išsirinkti madingus auskariukus pagal savo kišenę. Tikimės tai Jums padės. Madingi auskarai - madingiems žmonėms. 

  • Mediniai auskarai

    Auskarus galima gaminti ne tik iš brangiųjų ir bižuterinių metalų ar plastiko. Auskarų gamyboje plačiai naudojamas ir medis. Tai ypač populiaru kai kuriose Azijos bei Afrikos šalyse. Tokie auskarai dažniausia igaminami rankomis, tad jie būna saviti, išskirtiniai ir labai aukštos kokybės. Kiekvienas auskaras padarytas ir patikrintas žmogaus rankomis, o ne automatinio konvejerio. 

    Mūsų parduotuvėje prekiaujame mediniais ir auskarais pagamintais Lietuvoje ir užsienio valstybėse. Daugiausia auskarų atsivežame iš Azijos valstybių - Indijos, Vietnamo, Tailando bei Kinijos. Tačiau nereiktų maišyti pigių Kinijos fabrikėlių gaminių su labai kokybiškais rankų darbo kinų gaminiais. 

    Mediniai auskarai išskirtiniai ne tik savo forma, bet ir naudojamos medienos tekstūra bei spalva. Mums neįprasta, kad auskarai gaminami iš palmės ar kukmedžio. Tad jie nuo to tik egzotiškesni. Tačiau lietuviai sugeba pagaminti labai įmantrius auskarus ir iš Lietuvoje augančių medžių - liepos, vyšnios, uosio, juodalksnio. Kiekvienas auskaras kelis kartus šlifuojamas ir 7 kartus lakuojamas, tam, kad būtų ne tik gražus bet ir atsparus aplinkos poveikiui. 

  • Rankų darbo auskarai

    Rankų darbo papuošalai vertinami dėl savo išskirtinio vaizdo bei aukštos kokybės. Tokie gaminiai kaip taisyklė būna brangesni. Tačiau mokama už aukštesnę kokybę ir išskirtinumą. Mūsų parduotuvėje rasite rankų darbo ausakrų iš sidabro, medžio. Šio sezono naujiena - rankų darbo auskarai su natūraliais akmenimis. Nešiodami vienetinį rankų darbo, o ne masinės gamybos papuošalą tirkai būsite išskirtiniai ir niekada nesutiksite kito žmogaus nešiojančio tokį patį papuošalą. Mados tendencijas sekantys žmonės istengiasi būti išskirtiniai ir vengia masinės gamybos "štampofkių". Tad jei norite kokybiškų vienetinių auskarų - juos rasite čia. 

  • Auskarai su akmenimis

    Nuo seno tikima tam tikromis akmenų energetinėmis galiomis. Kadangi didelė dalis jų ne tik energetiškai naudingi ir sėkmingi, be ir labai gražūs tai iš jų gaminami auskarai. Tada dera grožis ir energetinė nauda. Savo parduotuvėje siūlome didelį auskarų su energetiniais akmenimis asortimentą.

    Oniksas - laikomas gruodžio mėnesio akmeniu, tai pat ir Liūto zodiako ženklo akmueniu. Energetiškai tinkamas dovanoti per dešimtąsias vestuvių metines. Kaip dovana tinka mokslininkams, išradėjams bei verslo pasaulio žmonėms. Onikso nauda: gydo nemigą bei klausos problemas, slopina skausmus ir stiprina imunitetą. Oniksas teigiamai veikia odą, kaulus (tame tarpe ir dantis). Tad auskarai su oniksu tikrai turės ne tik estetines bet it energetinės bei biologinės naudos.

    Ametistas - teigiamai veikia smegenų veiklą, gerina atmintį, malšina galvos skausmą. Taip pat teigiamai veikia vidaus organuz - žarnyną bei inkstus. Šis akmuo dar vadinamas gėrio akmeniu. Jis skatina gerus sapnus, meilę, dvasinę ramybę. Tikima, kad apsaugo ir nuo nedorų žmonių vagių. Ametisto auskarai į Jūsų gyvenimą įneš tikrai daug teigiamų pokyčių.

    Agatas - apsaugo nuo nemigos, gerina koordinacines savybes. Energetiškai labai naudingas nėščiosioms. Agatas turi apsauginių savybių - dažnai naudojamas kaip sėkmę ir apsaugą nešantis talismanas. Jis suteikia apsaugą nuo blogųjų energijų - apsaugo vaikus, net esant toli nuo namų. Agatų yra gana daug rūšių, tad galėiste pasirinkti sau tinkamus agato auskarus, tiek pagal išvaizdą, tiek ir pagal naudingas savybes. Ugninis arba degintas agatas skatina energiją ir pasitikėjimą savimi. 

    Granato auskarai (ir kiti papuošalai) - teigiamai veikia širdies darbą, padeda turintiems kraujospūdžio problemų. Gydo odos nudegimus. Teigiamai veikia virškinimo sistemą, veikia kaip antidepresantas. Vyrams agatas naudingas dėl potencijos gerinimo. Vyresnio amžiaus žmonėms naudingas, nes padeda įveikti sąnari problemas, raumenų skausmus, artritą. Reguliuoja hormonų sistemą bei apsaugo nuo blogų sapnų.

    Lazurito auskarai teigiamai veiks kvėpavimo takus, sustiprins regėjimą. Taip pat gydo peršalimo ligas, padeda turintiems aukštą kraujo spaudimą. Energetiškai lazurito akmuo suteikia ramybę, padeda pasirinkti tinkamą kryptį, atsirinkti draugus ir verslo partnerius. Teigiamai įtakoja ir teisinius dalykus.

puslapyje
Rodoma 100 - 198 iš 213 dalykų
Rodoma 100 - 198 iš 213 dalykų